FRA KONFIRMATIONSFORBEREDELSEN- OM ALLEHELGEN: SE, JEG GØR ALTING NYT!

KONFIRMANDERNE TILBEREDER FESTMÅLTID TIL DERES FAMILIER FEBRUAR 2017

Konfirmander 2017

På vegne af Antvorskov Kirke takkede Vita Friis korshærspræst Christina Ørskov Christensen for hendes virke i Antvorskov ved kirkekaffen søndag 20. august. Christina overgår fremadrettet til Sct. Mikkels Kirke, da Kirkens Korshærs varmestue i Slagelse ligger i Skt. Mikkels Sogn og tæt på kirken, hvor korshærspræsten har sin daglige gang og hvor mange af varmestuens brugere færdes. Sct. Mikkels Kirke ligger i centrum og det vil være muligt at knytte et tættere bånd mellem Kirkens Korshær (det kirkelige sociale byarbejde) og Skt. Mikkels Kirke, hvilket kan blive til berigelse for begge parter. Ved at korshærspræsten knyttes til Skt. Mikkels Kirke vil det give en naturlig mulighed for gøre brug af kirkerummet fx til korshærsgudstjenester, andagter og bisættelser.

Christina ønskes alt muligt held og lykke fremover.

FRA SOMMERUDFLUGTEN I ODSHERRED

Strik med os

Strik en karklud og skån Guds skaberværk. De kulørte engangsklude er miljøskadelige. Her er nogle eksempler på vores "helligdags-karklude". Gud har skabt os i sit billede og det betyder, at vi er skabt til at skabe. Derfor: Send os meget gerne dine opskrifter.

Hent inspiration og opskrifter her: http://www.helleviuf.dk/karkluderier---dishy-cloths

STRIK EN HELLIGDAGS-KARKLUD

Helligåndsdue