TILMELDING TIL KONFIRMATIONER I 2019 OG 2020

NU ER ONLINE tilmeldingen åbnet.

Alle der går i 7. klasse på Antvorskov skole, eller som bor i Antvorskov sogn, tilbydes konfirmationsforberedelse og konfirmation i Antvorskov kirke.

Konfirmation 2019      12. maj, 17. maj, 19. maj

Konfirmation 2020       3. maj, 8. maj, 10. maj

Der kan være 2 konfirmationer pr. dag, og max. 22 konfirmander pr. konfirmation.

Det er ikke nødvendigt, men det er muligt at skrive sig op til konfirmation 2019/2020 via hjemmesiden eller ved at møde op på kirkekontoret i åbningstiden.

FØR DU RINGER TIL KONTORET:

Endelig tilmelding til konfirmation 2019/2020 sker i juni måned, når vi har modtaget klasselisterne for de kommende 7. klasser. Først derefter kan vi oplyse om tidspunktet for konfirmationerne, hvem der underviser hvilke klasser og hvornår.

Bemærk: det er kun nødvendigt at opgive en af forældrenes kontakt-info, hvis I bor sammen. Hvis forældrene bor hver for sig, bedes begges kontakt-info opgives.

Rubrikken med EKSTRA info, kan bl.a. anvendes til at fortælle os, hvis den unge skal undervises eller konfirmeres i en anden kirke. Vi vil meget gerne vide navnet på kirken på forhånd.

Det er ikke muligt at tilmelde sig flere datoer.

Husk at vælge rigtigt mellem 2019 og 2020!

Klik på den valgte dato i venstre side. Når du har sendt tilmeldingen, ser du en kopi af dine indtastede oplysninger - det er din kvittering på at vi har modtaget tilmeldingen.

-        og hold øje med siden her, da meget kommunikation foregår herfra.

VÆLG DATO

Vælg den ønskede konfirmationsdato i venstre kolonne.

Der kan selvfølgelig kun vælges 1 dato. :-)

VEJLEDNING

Klik her for vejledning

Find bopælssogn

Når tilmeldingen er sendt, vises dine oplysninger på skærmen, som en kvittering for at vi har modtaget tilmeldingen.

KONFIRMATIONER I 2021

Inden du ringer/skriver til kontoret:

Vi kan endnu ikke oplyse om konfirmations datoer for 2021, 2022 o.s.v.

- følg med herinde på sitet.