Minikonfirmander

Minikonfirmander i Antvorskov kirke!

Nu er det snart tid til at byde velkommen til et nyt hold minikonfirmander. Hvis du går i 3. klasse på Antvorskov skole, så er du velkommen til minikonfirmand.

Mit navn er Lenette Darling, og det vil være mig der underviser børnene, og jeg vil være der hver gang. Jeg er teologistuderende, og har tidligere arbejdet som pædagog, og har her igennem mange års erfaring med børn og undervisning. Jeg kommer snart ud på Antvorskov skole, hvor jeg vil præsentere forløbet for børnene, og dele tilmeldingssedler ud. Udover mig, så vil der være en gruppe frivillige, for at hjælpe med at gøre det hyggeligt for børnene.

Vi skal lave alle mulige forskellige aktiviteter: synge, være kreative, fortælle og lytte til historier, vi skal lære kirken at kende og en masse andet sjov. Vi skal sammen forberede en familiegudstjeneste, hvor børnene skal optræde for familien.

Vi starter hver gang kl. 14 med at mødes i kirken, hvor vi spiser sandwich, grønt og saft. Så går vi i vandrekirken, hvor vi skal lave forskellige aktiviteter.

Kl. 15-15.30 holder vi andagt i kirken, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er meget velkomne. Herefter tager børnene med forældrene hjem.

Datoerne er følgende:

  • 23. april

  • 30. april

  • 7. maj

  • 14. maj

  • 28. maj

  • 4. juni (Familiegudstjeneste med efterfølgende spisning. Børnene kommer kl. 14, og gør klar til fællesspisningen.)

Hvis I gerne vil tilmelde allerede nu, så kan I gøre det på mail: lenettedarling@gmail.com. Her skriver I barnets navn, klasse og et telefonnummer.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lære alle børnene at kende, og til alle de ting vi skal lave sammen.

Lenette